dom od dewelopera - opłaca się?
O naszych czterech ścianach, remontach, dekorowaniu wnętrz. Pisz śmiało, jeśli potrzebujesz rady.
- Maksa1976
dom od dewelopera - opłaca się?
Cześć wszystkim! Słuchajcie, zastanawiam się nad zakupem domu od dewelopera w Szczecinie. Czy to się opłaca? Czy warto zainwestować w nowe budownictwo? Mam świadomość, że jest to spore wyzwanie, ale jednocześnie widzę w tym wiele korzyści. Przede wszystkim, nowoczesne rozwiązania, które oferują deweloperzy, są bardzo atrakcyjne. Nie tylko pod względem estetycznym, ale również funkcjonalnym. Jakie wy macie doświadczenia w tym zakresie? Z góry dziękuję za wszelkie porady i sugestie! 

Re: dom od dewelopera - opłaca się?
Post autor: tetonkyys »
Zastanawiam się nad wyborem projektu domu i moją uwagę przykuł projekt Wymarzony 3. Szukam czegoś wygodnego i funkcjonalnego dla naszej rodziny. Nie znam firmy, ale natknęłam się na MG Projekt 03-112 Warszawa ul. Uczniowska 14 (Białołęka), (spotkania odbywają się także w nowym biurze na ul. Uczniowskiej 13). Jeśli ktoś miał okazję współpracować z nimi, albo zna ten projekt, chętnie usłyszę Wasze opinie. Kontakt do nich: tel. (22) 676 66 83, kom. 600 392 884, email: [email protected].