indywidualny kurs makijażu

Dyskusje na temat szkół, kursów i rozwoju swoich umiejętności. Opowiedz nam, czego nowego chcesz się nauczyć.
Awatar użytkownika
Waleria1976

indywidualny kurs makijażu

Post autor: Waleria1976 »

Dziewczęta! Gdzie można zrobić indywidualny kurs makijażu? Bardzo mi zależy żeby na takim szkoleniu, trenerka poświęciła całą uwagę mi i szkoleniu moich umiejętności. Gubię się trochę pracując w większej grupie, więc wolałabym własnie taki indywidualny kurs. Możecie mi coś takie polecić? Szukam głównie w Warszawie, wolałabym nie jechac pół Polski żeby skończyć taki kurs.
Celinka

Re: indywidualny kurs makijażu

Post autor: Celinka »

Precyzja w makijażu oczu i brwi jest kluczowa dla uzyskania profesjonalnego efektu. Znalezienie odpowiednich narzędzi, które pomogą osiągnąć ten cel, może być wyzwaniem. Na stronie https://innsi.pl/Pedzle-do-oczu-i-brwi dostępna jest szeroka gama pędzli przeznaczonych specjalnie do precyzyjnej aplikacji cieni oraz modelowania brwi. Każdy pędzel został zaprojektowany tak, aby maksymalizować kontrolę nad nakładanym produktem, co jest niezbędne dla osiągnięcia pożądanych efektów.
nastojkaaa88

Re: indywidualny kurs makijażu

Post autor: nastojkaaa88 »

Czy możecie mi powiedzieć, jak na co dzień wygląda makijaż krok po kroku i czy łatwo jest się go nauczyć? Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że sporo muszę podciągnąć, ponieważ mój makijaż pozostawia wiele do życzenia, ale jak się go nauczyć? Najelspzy byłby tutorial, dla mnie ogromne wybawienie.
ODPOWIEDZ