kursy online językowe - angielski

Dyskusje na temat szkół, kursów i rozwoju swoich umiejętności. Opowiedz nam, czego nowego chcesz się nauczyć.
Awatar użytkownika
Lazarz_91

kursy online językowe - angielski

Post autor: Lazarz_91 »

Chciałbym dla moich pracowników znaleźć jakieś fajne kursy online językowe. Możecie mi coś sprawdzonego polecić? Wiem, że moim pracownicy chętnie wzięliby udział w takich kursach, lubią takie zajęcia, ale chcieliby mieć je online albo w biurze. Najlepiej byłoby żeby były jednak zdalne. To najwygodniejsza forma nauki moim zdaniem. Polecicie coś sprawdzonego?
iryska

Re: kursy online językowe - angielski

Post autor: iryska »

A jak w ogóle znaleźć takie kursy? Myślałam, że jedyną opcją na nauczenie się języka to, szkoły stacjonujące. Takie kursy można znaleźć normalnie w internecie?
Musse32

Post autor: Musse32 »

Warto zajrzeć tutaj; https://www.youtube.com/user/SzybkaNaukaPro . To kanał YT Szybka Nauka Pro, którzy prowadzą kursy online. Dla tych którzy wolą uczyć się sami są przygotowane wartościowe filmiki, ale można też ściągnąć ich aplikację mobilną na telefon.
Siara

Post autor: Siara »

Jednym z największych wyzwań w nauce języka niderlandzkiego jest opanowanie licznych dźwięków, które nie występują w języku polskim. Aby sobie z tym poradzić, warto korzystać z aplikacji do nauki języków, które pozwalają słuchać i powtarzać frazy. Odpowiednie materiały do nauki można znaleźć tutaj https://jesttyledoodkrycia.pl/czy-trudn ... o-ulatwic/. Dodatkowo, regularne oglądanie filmów i słuchanie radia w języku niderlandzkim może znacznie poprawić zrozumienie języka.
słodziaczek

Post autor: słodziaczek »

Moja znajoma ma wciąż rozwiązania trudne do wykonania, bo jestem pewna, że nie każdy ma prawo autorskie w pigułce . Powinna się o tym jak najwięcej dowiedzieć, ale nie jest to łatwe, bo nie możemy zdecydować się na 1 szkolenie. Może nam podpowiecie?
ODPOWIEDZ