Polecam BEWAM Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami S.C.
Poznałeś ostatnio jakąś firmę i chcesz o niej coś napisać? W tym miejscu możesz zostawić swoją opinię.
-
Maurycjusz
Polecam BEWAM Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami S.C.
Post autor: Maurycjusz »
Cześć, czy wiecie jak pracuje się w firmie BEWAM Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami S.C.? Macie jakieś doswiadczenia?
-
nadiaa
Re: Polecam BEWAM Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami S.C.
Post autor: nadiaa »
Widzę, że poszukujecie kogoś niezawodnego od takich aspektów, jak nieruchomości zarządzanie Warszawa, administrowanie. Skoro tak to mogę was również nakierować na firmę Status. Oni znają się na rzeczy i możecie kompleksowo na ich polegać. Zobaczcie sami.
-
mojamałamii
Post autor: mojamałamii »
Mam wśród przyjaciół parkę, która rozważa zakup swojego nowego mieszkania. Ma być to mieszkanie na stałe, na wieki. I skoro o tym mowa, to ja zdecydowanie polecam im mazury apartamenty nad samym jeziorem , bo moim zdaniem to świetne miejsce. Czy zgodzicie się ze mną, że tak będzie najlepiej?
nokia lumia 820 dane techniczne
nokia lumia 820 dane techniczne
-
Ewelina
Post autor: Ewelina »
Hej niestety o tej firmie nic nie słyszałam, ale bezpośrednio w tej branży słyszałam pozytywne opinie o pracy w Rent Partner zarządzanie najmem Warszawa. Prezentują się jako turkusowa organizacja o płaskiej strukturze. W internecie dużo pokazują kulis swojej pracy, osoby w niej pracujące i case study. Także można się dużo dowiedzieć przed wysłaniem aplikacji.