Mam wrażenie, że tylko moje dzieciaki tak bardzo niszczą buty, dlatego przyszłam tutaj po pocieszenie, może ktoś z Was jest w podobnej sytuacji? Co chwilę właściwie kupujemy nowe, bo to albo zdarte, albo rozklejone, pomimo tego, że nie kupujemy taniego obuwia. Może macie jakieś wskazówki jak naprawiać własnoręcznie takie buty? Może jakiś dobry klej do butów?
praca sprzedawca proszowice
Jak dbać o buty?
Wszystko o naszych milusińskich. Szkoły, gry, zabawki, a także ubrania dla dzieci i wiele więcej.
- Marcjana_93
Re: Jak dbać o buty?
Post autor: piekielna »
A według was to jakie buty na rower miejski będą najlepsze? Bo raczej w szpilkach to nie pojadę ;p... A niestety nie mam nawet jakiś specjalnych butów do jazdy na rowerze, dlatego chciałabym się doradzić...
koparki bajki youtube
koparki bajki youtube
Post autor: krisa »
A czy kojarzycie przykładowo jakie buty dla dzieci sklep Butomania.pl oferuje? Chodzi mi o to - czy warto tam dokonać zakupu? Czy rzeczywiście mają oni solidne obuwie, dobre jakościowo? Bo jakby nie było chodzi tutaj o coś odpowiedniego dla dziecka?
Post autor: laylaa »
Niebawem wybieram się na wesele przyjaciółki i szukam odpowiednich sandałków na zmianę. Zależy mi na czymś eleganckim na nie dużym obcasie. Jak myślicie, czy na https://obuwie-lizuraj.pl/cat-pol-12145 ... ieker.html znajdę coś odpowiedniego ? Co przypadnie mi do gustu? Mam nadzieję, że się uda.