Zdrowie

Wszystko o naszych milusińskich. Szkoły, gry, zabawki, a także ubrania dla dzieci i wiele więcej.
pokrytardzą

Zdrowie

Post autor: pokrytardzą »

Mam maluszka w domu i ciągle męczy go katar. Już nie wiem ile razy prosiłam lekarza o pomoc, ale jak na razie to jest zbyt dla niego za ciężkie. Spreje, które zapisuje, nie pomagają, nawet wysuszają śluzówkę nosa.. Może lepsza będzie najlepsza woda morska do nosa dla dorosłych i dzieci?

przejazdy autobusowe krajowe
teodymaaa112

Re: Zdrowie

Post autor: teodymaaa112 »

Wiecie, że niesamowicie prosto dziś skorzystać z takich rozwiązań jak elektroniczne zwolnienie l-4 czy na przykład recepta online ? Uważam, że to świetne, bo pozwala zdecydowanie na łatwiejsze leczenie, a to naprawdę sporo.
dadona

Post autor: dadona »

Jedynym słusznym sposobem wyjścia na prostą jest regularne badanie się - a bardziej pozostania na proste. Bo jednak, jeśli masz robione regularne badania, to wiesz, co się dzieje. Możesz szybko zareagować. W Polsce są miejsca wyspecjalizowane choćby w nowotworach np. Onkolmed w Wawie. Idziesz tam i oni załatwiają cały proces od A do Z, bez żadnych opóźnień, przekierowywania po lekarzach z całej Polski. I to daje duże szanse dojścia do zdrowia.
miśkaa

Post autor: miśkaa »

O zdrowie trzeba wszechstronnie dbać, dlatego jak chodzi o takie aspekty, jak właściwe nawodnienie organizmu to tutaj warto zwrócić uwagę Polaris Ph, która dostępna jest Biedronce. Nie jest to zwykła woda, lecz alkaiczna. Która ma niesamowity właściwości, warto się przyjrzeć jej bliżej.
ODPOWIEDZ