Cześć i czołem. Jestem bardzo ciekawy, czy ktoś z was zaciągnął może kredyt we frankach? Słyszałem mnóstwo głosów, że to duży błąd i sam nie do końca wiem, w co powinienem wierzyć. Oczywiście dużo mówi się o tym, że zapewniony jest zwrot nadpłaty kredytu frankowego, w czym zresztą pomagają kancelarie odszkodowawcze. Czy warto się mimo wszystko zainteresować takim zobowiązaniem? Może co nieco mi doradzicie? Byłoby świetnie.
miernik cęgowy ut 202
kredyty we frankach
Chcesz dodać post niezwiązany z kategoriami tematycznymi? Zrób to tutaj.
Re: kredyty we frankach
Post autor: miodzia »
A co z kredytami frankowymi? Czy ktoś z was jeszcze prowadzi z nimi walkę? Jak tak to myślę, że kancelaria frankowa warszawa Kancelaria Czyżewski Ostaszewski tutaj świetnie się sprawdzi. Oni bardzo szybko wszystko analizują i przygotowują odpowiednie wnioski, składają pozew do sądu itd.
Re: kredyty we frankach
Post autor: monisiakrzysia »
Mam zaciągnięty kredyt frankowy i mam wrażenie, że nie będzie to prawidłowo rozliczone zobowiązanie. Dlatego interesuje mnie unieważnienie kredytu frankowego , w kontekście kosztów, ale i dalszych zależności. Mam nadzieję, że jesteście w stanie coś dodać od siebie, bo mimo wszystko to jest dla mnie ważne. Czekam na wskazówki.