Którego adwokata polecacie do rozwodu?
Chcesz dodać post niezwiązany z kategoriami tematycznymi? Zrób to tutaj.
Którego adwokata polecacie do rozwodu?
Post autor: Majka »
Cześć. Jestem przygotowana do zakończenia swojego blisko 3-letniego związku małżeńskiego. Zaczynam powoli rozglądać się za dobrym adwokatem. Mój mąż mnie zdradził, i myślę że nie jeden raz. W związku z tym nie mam o czym z nim rozmawiać i trzeba zakończyć związek by móc w przyszłości ułożyć sobie życie na nowo z kimś uczciwym. Proszę Was o każde namiary na dobrego adwokata, który pozwoli mi szybko i bezproblemowo rozwiązać małżeństwo przed sądem. Ceny nie grają roli. Potrzebuję kogoś skutecznego.
Re: Którego adwokata polecacie do rozwodu?
Post autor: Benjamin »
Współczuję Ci. To zawsze jest trudna decyzja.... Jeżeli chodzi Ci o kancelarię, która może w sposób kompleksowy pomóc w rozwodzie to polecam Ci https://www.prawnikjaworzno.pl/. Sam kiedy miałem podobną sytuację i szukałem kogoś z polecenia, to właśnie ta kancelaria została mi polecona. Nie żałuję tej decyzji. Zadziałali na tyle skutecznie, że rozprawa rozwodowa trwała niecałe 15 minut. Więcej się nadenerwowałem niż powinienem Takich prawników potrzebujesz. Skontaktuj się z nimi śmiało, na pewno Ci pomogą!
Post autor: Michalina »
A miałaś ślub kościelny? Jak tak to pewnie przyda Ci się także namiar na kancelarię prawa kanonicznego, która pomoże Ci unieważnić małżeństwo kościelne (o ile oczywiście istnieją ku temu jakiekolwiek przesłanki). Z mojego doświadczenia mogę polecić Ci kancelarię kanoniczną adwokat Wojdała: https://kancelariawojdala.pl/. Pani adwokat jest profesjonalistką w tych sprawach. Cierpliwie odpowiadała na tysiące moich pytań zanim podpisałam z nią umowę. Zajęła się moją sprawą od razu i w sposób kompleksowy, doprowadzając do szczęśliwego finału.
Post autor: Adamekk »
Do rozwodu najlepiej adwokat specjalizujący się w prawie rodzinnym i właśnie w sprawach rozwodowych. Szczególnie jeśli w grę wchodzi nowy związek w trakcie rozwodu.