Macie jakieś sprawdzone sposoby na to, żeby poradzić sobie z codziennym stresem? Sama nie wiem już co robić, ostatnio trochę spraw mi się nałożyło, żyję w ciągłym biegu, nie dosypiam i ewidentnie potrzebuję jakiegoś wsparcia. Dobre opinie słyszałam na temat produktów konopnych i planuję kupić sobie jakiś dobrej jakości olej cbd, mozecie mi jakiś polecić?
dewocjonalia religijne
Stres
Rozmowy na temat życia codziennego, wymienianie się doświadczeniami, radami i wskazówkami. Pisz, o czym tylko chcesz.
Re: Stres
Post autor: Amiraq »
Kwestia suplementów na stres to bardzo szeroki temat, pod tym hasłem kryją się bardzo różne produkty, część z nich nie musi mieć jakiegoś super pozytywnego wpływu, ale część z nich to produkty naturalne, działające bardzo dobrze, ale nie zarejestrowane jako produkt leczniczy czyli lek apteczny, często są to produkty naturalne, nieskalane big pharmą
Jako przykład mogę polecić olejek cbd Medigold 10%, dla mnie jest świetny w bardzo dobrej cenie, jest produktem pozwalającym mi normalnie funkcjonować, a był z tym często problem, szczególnie gdy był stresujący czas w pracy
Jako przykład mogę polecić olejek cbd Medigold 10%, dla mnie jest świetny w bardzo dobrej cenie, jest produktem pozwalającym mi normalnie funkcjonować, a był z tym często problem, szczególnie gdy był stresujący czas w pracy