Ośrodek Szkolenia Zawodowego Pks Sp. z o.o.

Poznałeś ostatnio jakąś firmę i chcesz o niej coś napisać? W tym miejscu możesz zostawić swoją opinię.
Radzimir

Ośrodek Szkolenia Zawodowego Pks Sp. z o.o.

Post autor: Radzimir »

Podzieli sie ktoś informacją jak się tam pracuje ?
stefaa

Re: Ośrodek Szkolenia Zawodowego Pks Sp. z o.o.

Post autor: stefaa »

Na pewno warto tutaj przytoczyć firmę A/Cademy, ponieważ tam możecie znaleźć również wartościowe szkolenie f gazy dzięki, którym chociażby będziecie mogli przykładowo montować pompy ciepła, czy też klimatyzacje, czy też prowadzić fachowo pomiary elektryczne.

odbieranie faksów przez komputer
gajaa

Post autor: gajaa »

Nie wiem, jak wy, ale na pewno szkolenia chcę zrobić, niemniej jednak mam wrażenie, że po prostu nie wszystko jest ważne, dlatego może warto sprawdzić to co polecane? Przykładem niech będzie na przykład c# kurs , czyli kurs specjalnego tonu programowania. Moim zdaniem to dobry sposób.
igaa

Post autor: igaa »

I super... Generalnie, to już w samym internecie można znaleźć multum ciekawych ofert na szkolenia. Ja chociażby dla siebie znalazłam super kursy masażu online na stronie stylstudio.eu - na pewno się na nie zapiszę.
Futrzak

Post autor: Futrzak »

W dynamicznym środowisku biznesowym niezbędne jest ciągłe rozwijanie umiejętności menadżerskich. Szkolenia z zarządzania czasem, motywacji zespołu oraz technik negocjacyjnych mogą przynieść realne korzyści zarówno na poziomie indywidualnym, jak i całej firmy. Programy szkoleń, które wspierają rozwój tych kompetencji, można znaleźć na stronie https://4grow.pl/. Inwestowanie w rozwój liderów to kluczowy krok ku sukcesowi organizacji.
hylia7044

Post autor: hylia7044 »

Jesli chcecie zapisać swoje pociechy na kurs dodatkowy to polecam kurs programowania dla dzieci to bardzo ciekawe kształcące zajęcia prowadzone przez doświadczonych informatyków którzy mają wiele osiągnieć na swoim koncie. Pomyślcie o tym ja zapisałam swoje dziecko i bardzo się spodobały te zajęcia.
ODPOWIEDZ