Zakup kosmetyków

Zakupy stacjonarne i internetowe, a do tego promocje, wyprzedaże i rabaty. Masz swój ulubiony sklep? Opowiedz nam o nim!
Laiza

Zakup kosmetyków

Post autor: Laiza »

Możecie powiedzieć, gdzie najczęściej kupujecie kosmetyki? Mi jasne, zdarza się kupić kosmetyki w klasycznej, stacjonarnej drogerii, szczególnie wtedy, kiedy potrzebuję czegoś "na szybko", ale najczęściej zamawiam jednak ze sklepów internetowych. W tym momencie zamówiłam kosmetyki do stóp z https://pharmfoot.com i serdecznie Wam je polecam.
Kamilka75

Re: Zakup kosmetyków

Post autor: Kamilka75 »

Laiza pisze: 14 paź 2021, 9:36 Możecie powiedzieć, gdzie najczęściej kupujecie kosmetyki? Mi jasne, zdarza się kupić kosmetyki w klasycznej, stacjonarnej drogerii, szczególnie wtedy, kiedy potrzebuję czegoś "na szybko", ale najczęściej zamawiam jednak ze sklepów internetowych. W tym momencie zamówiłam kosmetyki do stóp z https://pharmfoot.com i serdecznie Wam je polecam.
W sumie to ja sama kosmetyki też kupuję, ale jednak bez niektórych usług nie da rady zastąpić. Na przykład taki salon fryzjerski janki to ja muszę odwiedzić i tyle. Po prostu, dlatego od czasu do czasu zastanawiam się, czy nie wybrać się ponownie. Można odpocząć, pogadać i wyjść ładniejszym.

najmocniejsze wiatrówki pcp
vaiolaa

Post autor: vaiolaa »

Natomiast ja wpadłam ostatnio na pomysł, żeby zacząć tworzyć swoje kosmetyki. W sieci jest wiele różnego rodzaju surowce i przepisy na różne maseczki, kremy itd. Jak chodzi o kwas mlekowy 80% czy inne rzeczy, to możecie chociażby sprawdzić co ma w ofercie sklep.zrobswojkosmetyk.pl - tam właśnie znajdziecie produkty do tworzenia kosmetyków.
stronger

Post autor: stronger »

W sumie jak chodzi o kosmetyki, też tutaj https://beardman.pl/kategoria/zestaw-do-tatuazu możecie zapoznać się z całkiem atrakcyjną ofertą. Ja właśnie cieszę się, że trafiłem na tą firmę, ponieważ znalazłem tam wiele cennych produktów dla siebie. Chociażby niezły zestaw do pielęgnacji tatuażu.
sanitka

Post autor: sanitka »

dla mnie kosmetyki robione w aptece są rewelacyjne, używam ich regularnie, w DOZ można je dosyc szybko zrobić i do tego są niedrogie i mają świetne ceny, ja sie szybko do nich przekonałam
mylife

Post autor: mylife »

W sumie ja to mam problem z szukaniem odpowiedzi, ale jak coś ma mi pasować, to jednak sprawdzam sobie coś takiego jak jula market , bo jednak zakupy w takim markecie dają mi więcej. Co wy na to? Jakie macie kwestie w tym względzie ?
pasiasta

Post autor: pasiasta »

Mówiąc kosmetyki robione w aptece masz na myśli leki recepturowe przepisane przez lekarza? Miałam kiedyś takie od dermatologa i faktycznie dobrze się sprawdzały. Recepty realizowałam w dozie bez najmniejszych problemów.
pola88

Post autor: pola88 »

A ja uznałam właśnie, że kosmetyki to będzie dobry pomysł na prezent na dzień ojca , dlatego szperam teraz to tu, to tam. Właściwie to zastanawiam się nawet nad tym czy nie kupić na stronie facetaria.pl produkty kosmetyczne, ponoć mają markowe i sprawdzonych producentów.
ODPOWIEDZ